0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Який комплект документів ......?
Стас, ты чего это такой злой? Вот тебе, чтобы добрее был В Украине для полетов выходного дня достаточно сертификата ФПУ. Для участия в соревнованиях ФАИ необходима также спортивная лицензия ФАИ. При ее отсутствии результат не попадет в рейтинг ФАИ. Для полетов за границей нужна IPPI карта, которая выдается на основании сертификата ФПУ и действительна при его наличии. Для соревнований за границей кроме этого ткаже необходима спортивная лицензия ФАИ.
здійснення легальних польотів згідно чинного законодавства
ПОВІТРЯНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.........Розділ V. ПОВІТРЯНІ СУДНА ТА ЛЬОТНА ПРИДАТНІСТЬСтаття 39. Реєстрація цивільних повітряних суден.........8. Не підлягають реєстрації у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України:1) повітряні судна, зліт яких здійснюється за допомогою ніг пілота (дельтаплани, параплани, мотопараплани тощо);.........Ці повітряні судна підлягають обліку в організаціях відповідно до пункту 9 статті 4 цього Кодексу.
Стаття 4. Державне регулювання діяльності в галузі авіації та використання повітряного простору України.........9. Польоти повітряних суден, визначені у пункті 8 статті 39 цього Кодексу, регулюються відповідними федераціями.
ЦитуватиПОВІТРЯНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.........Розділ V. ПОВІТРЯНІ СУДНА ТА ЛЬОТНА ПРИДАТНІСТЬСтаття 38. Класифікація повітряних суден.........8. Не підлягають реєстрації у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України:1) повітряні судна, зліт яких здійснюється за допомогою ніг пілота (дельтаплани, параплани, мотопараплани тощо);.........Ці повітряні судна підлягають обліку в організаціях відповідно до пункту 9 статті 4 цього Кодексу.А пункт 9 статьи 4 гласит:ЦитуватиСтаття 4. Державне регулювання діяльності в галузі авіації та використання повітряного простору України.........9. Польоти повітряних суден, визначені у пункті 8 статті 39 цього Кодексу, регулюються відповідними федераціями.Т.е ФПУ рулит.
ПОВІТРЯНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.........Розділ V. ПОВІТРЯНІ СУДНА ТА ЛЬОТНА ПРИДАТНІСТЬСтаття 38. Класифікація повітряних суден.........8. Не підлягають реєстрації у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України:1) повітряні судна, зліт яких здійснюється за допомогою ніг пілота (дельтаплани, параплани, мотопараплани тощо);.........Ці повітряні судна підлягають обліку в організаціях відповідно до пункту 9 статті 4 цього Кодексу.
И я так думаю, что эти правила должны быть согласованы с Державиаслужбой.
Цитата: duka dima від Грудень 14, 2012, 10:49:56И я так думаю, что эти правила должны быть согласованы с Державиаслужбой.Зачем собственноручно вязать себе на шею удавку?