0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
завтра зясую
1) Прочитав всю тему. На початку розказується як проїхати на авто до Одаєва, але ніде не говориться як проїхати іншим транспортом. А що ж робити сірим і убогим парапланеристам у яких немає вибору? Тому у мене є пару додаткових запитань. Може хто відповість? Буду дуже вдячний.2) Підкажіть, а як краще проїхати до Одаєва залізницею? Зрозуміло що такої залізничної станції як Одаїв немає (ще немає ), але де краще вставати, якщо їхати зі сходу, і якими автобусами потім добиратися до самого Одаєва?3) І ще питання: я зрозумів, що магазин там є поряд із "парадромом" і з голоду не загинеш, а от у самому селі можна зняти якусь кімнату чи ліжко? А то перспектива жити днів з десять у наметі мені якось не дуже подобається. Та і перспектива тягнути той намет на собі разом із парапланом та іншим скарбом мене не надихає.
а вы какие-то мероприятия кроме разорения магазина планируете на майские?
на коли ви плануєте бутискільки чоловікякі вимоги
Там у магазину, досить дивний графік роботи. Скільки їздемо, ніяк не можемо зрозуміти графік роботи даного закладу.
Планую їхати десь 15-20 квітня. Їду сам. Знайомі поки що планують підтягнутися на 1-4 травня. Хочу прожити там днів 10-15. Вимог фактично дві. Перша це кімната, або ліжко під кришою. Жити удвох, або декільком у одній кімнаті це не проблема, а навпаки - навіть веселіше. А от жити два тижні в наметі щось боюсь. Друга вимога вже не так важлива, - хочеться щоб була якась їдальня. Щоб хоч раз в день можна було замовити обід. Проте якщо її не буде, то не біда, магазин є - не пропаду. Тож і хотів наперед узнати скільки коштує доба проживання у тій Нашій хаті? І якщо можна, телефон тіє хати, на всякий випадок. Можна просто телефон, а все інше я узнаю сам. Так навіть краще.Є, правда, ще одна вимога щодо гарної льотної погоди. Але ж прямих зв'язків з "ТИМ", хто вирішує ці питання, я так розумію на сайті все одно ні в кого немає. Тож будемо сподіватися на краще, а там як буде.