0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Давайте домовимось, якщо більшість пілотів, які заглядають сюди до закінчення січня поставлять "+" то це означає що я заплачу (мені не шкода, просто справа принципа)Якщо більше буде більше таких що поставлять "-" то платити не буду.Ставити плюси і мінуси не через "карму" (бо це реально фігня - можна через WebDriver намутити) а окремим постом.Згода?PS напишіть хоч скільки та продувка і заміни стропи коштує, бо справді не знаю.
Цитата: Andrij від Січень 27, 2016, 16:02:53Давайте домовимось, якщо більшість пілотів, які заглядають сюди до закінчення січня поставлять "+" то це означає що я заплачу (мені не шкода, просто справа принципа)Якщо більше буде більше таких що поставлять "-" то платити не буду.Ставити плюси і мінуси не через "карму" (бо це реально фігня - можна через WebDriver намутити) а окремим постом.Згода?PS напишіть хоч скільки та продувка і заміни стропи коштує, бо справді не знаю.Ну действительно комедия Сначала докажи что я не прав, а после давайте запилим опрос должен ли я отдавать деньги По стоимости в гривнах вышло 760 с учетом отправки
відправка вже була оплачена, чи хочеш щоб я ще раз заплатив?
Цитата: Andrij від Січень 27, 2016, 19:16:25відправка вже була оплачена, чи хочеш щоб я ще раз заплатив?С учетом моей отправки. Моя 145 грн стоила
Декілька слів для тих хто нетерпінням чекає наступних серій.. серіал закінчується, тема вже вичерпана Всі крапки над “і” розставлені - кожний хто хотів виклав своє бачення ситуації. Не побачив жодних вагомих аргументів, що я був в чомусь неправий.
покупець - мозго...б. дякую, що попередили.
Декілька слів для тих хто нетерпінням чекає наступних серій.. серіал закінчується, тема вже вичерпана Всі крапки над “і” розставлені - кожний хто хотів виклав своє бачення ситуації. Не побачив жодних вагомих аргументів, що я був в чомусь неправий.З висновків – краще крило дивитись вживу – якби не відео то найбільша проблема в крилі виявляється була не в тих навіть неакуратно заклєних дірочках, а в “бахромі” – крило перегружали і це очевидно. Тому продавець був дуже розстроєний що не впарив мені його. Продувка би цього не показала...Було б порядним вчинком, якщо б Артем в своїх оголошеннях (де він вже завбачливо забрав інформацію про дірки) дав би лінк на цю дискусію з приміткою: НЕДОБРОСОВІСНИХ ПОКУПЦІВ НЕ ТУРБУВАТИ Я того робити не буду. Крапка.
Цитата: Andrij від Січень 28, 2016, 11:31:58Декілька слів для тих хто нетерпінням чекає наступних серій.. серіал закінчується, тема вже вичерпана Всі крапки над “і” розставлені - кожний хто хотів виклав своє бачення ситуації. Не побачив жодних вагомих аргументів, що я був в чомусь неправий.З висновків – краще крило дивитись вживу – якби не відео то найбільша проблема в крилі виявляється була не в тих навіть неакуратно заклєних дірочках, а в “бахромі” – крило перегружали і це очевидно. Тому продавець був дуже розстроєний що не впарив мені його. Продувка би цього не показала...Було б порядним вчинком, якщо б Артем в своїх оголошеннях (де він вже завбачливо забрав інформацію про дірки) дав би лінк на цю дискусію з приміткою: НЕДОБРОСОВІСНИХ ПОКУПЦІВ НЕ ТУРБУВАТИ Я того робити не буду. Крапка. ..Андрій якщо тобі ті гроші так важко відірвати від душі,то краще дійсно не віддавай ... вони мають даватись з легкістю,тоді з легкістю вони й приходять.Артем хлопець молодий заробить.Тема й правда вже себе вичирпала- жуліка ми таки знайшли... правда кожен свого.
ну за це я тобі навіть плюса поставлю