Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: ВНИМАНИЕ! НЕДОБРОСОВЕСТНЫЕ ПОКУПАТЕЛИ  (Прочитано 56970 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline mwm

• Hero Member
Re: ВНИМАНИЕ! НЕДОБРОСОВЕСТНЫЕ ПОКУПАТЕЛИ
« Reply #90 : Січень 26, 2016, 21:57:00 »
Света !!!
АУ АУ УА
Вагове обладнання, сканера, та все для торгівлі!

Offline Jnets

• Hero Member
  • Дмитрий Меленевский
« Reply #91 : Січень 26, 2016, 22:02:38 »
В цій ситуаціі веселить одне всі рвуть свою сраку щоб чимось допомогти розібратись в ситуауіі,а наші головні героі так би мовити самоусунились(принайні один).
До автора теми :
Якщо розпочинаєш таку тему то будь готовий до агресіі ... чи ти думав що за все це тобі Львівяни подякують.
Або доводи почате до кінця надаючи докази своєі правоти або не починай,бо так ніхріна і нерозібрались ...а як після всього людям в очі дивитись. :blyaaaaa:

Про благодарность львовян - это к чему вообще было?

Обращение к продавцу -  готов осмотреть крыло с записью процесса осмотра на камеру и потом выложить запись в инет. 
Следите за знаками!

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #92 : Січень 26, 2016, 22:17:26 »
Про благодарность львовян - это к чему вообще было?
Мав наувазі спілкування Ozzа,яке декому не подобалось.
Swing Astral 7
0502904072

Мы научились летать в небе,как птицы.
Мы научились плавать под водой, как рыбы.
Осталось теперъ научиться жить на земле как люди.

Offline lusuu

• Newbie
  • Тема Бородин
« Reply #93 : Січень 26, 2016, 23:42:00 »
Поставлю заключительную точку в этом сериале, дабы все в воочию лицезрели главного злодея и надеюсь эта метафора не породит новую бурю коментов которые не по теме будут.

И так, запилил видео в 11 ночи, специально для тех кто кричал и минусовал меня, мол какой я нечестный, оклеветал хорошего человека.

Смотрите в этой серии:
- обзор параплана;
- обзор нервюр на РАЗРЫВЫ, порезы и прочие смертные грехи;
- обзор заклеенных дырочек от кузнечиков;
- обзор новых строп.

Сразу хочу оговорить несколько моментов, так как я уже понял как и что будут писать некоторые товарищи на любые мои аргументы и факты:
1. Было очень неудобно снимать, так что голливудского качества не получилось.
2. Компания SOL осуществляет раскройку ткани нервюр ручным способом или резаком. Окантовки на отверстия для перетекания воздуха не ставят и с течением времени ткань на нервюрах появляется вид небольшой бахромы. Снял оба уха на видео что бы не говорили что "значит с другой стороны" и отверстия везде одинаковы.
3. Снял и заклеенные дырочки от кузнечиков. Для тех кто будет писать, мол какой же я нехороший дурил тут всех и каждого, приведу вам свою цитату...

Далее по дыркам в крыле. В объявлении на продажу написано что есть ОДНА дырочка от кузнечика, аккуратно заклеена рипстопом. Признаю, их ДВЕ (о какой ужас!) находящиеся рядом и обе заклеены с двух сторон. При чем аккуратно и латки того же цвета что и крыло. Дело в том, что после покупки крыла я его осмотрел и обнаружил 2 маленькие дырочки от кузнечиков (2 года назад, в памяти все не удержишь), естественно их заклеил. При написании поста, я указал что там есть дырочка, но то что их там 2 я просто не помнил. А если взять в расчет что они находятся практически у самой задней части крыла, то даже не заклеенные они никак не влияют на ЛТХ. Не надо раздувать из мухи слона.

Собственно главное доказательство.
https://www.dropbox.com/s/oe8tn99d1h98dpx/SOL%20Ellus%202.3gp?dl=0

Присяжным хватит доказательств или мне обращаться к другим пилотам Харькова? Может к президенту? Европейский суд?
Ну если у вас нет больше сомнений, можно и тему закрывать. И не забывайте зачем я ее создал! ПРЕДУПРЕДИТЬ О НЕДОБРОСОВЕСТНОМ ПОКУПАТЕЛЕ, не более.

Offline mr.jay

• Gin Carrera
  • Hero Member
  • Євген 3аре4енський
« Reply #94 : Січень 27, 2016, 00:13:24 »
Блин, Тема, лей на гуглообменник, еикс, ютуб, туда где можно сачать не имея аккаунта или посмотреть, что ты как не айтишник ;D . А то дропбокс уже как-то и подустарел и регаться неохота )
+38(O96)46-86-2O5

Offline Andry

• Full Member
« Reply #95 : Січень 27, 2016, 00:20:05 »
Всім привіт, як звично прийшов вечером і відразу до компа - подивитись кому і що маю відповісти)
Нових запитань не знайшов, перевірив рівень карми (останній час навіть за курсом долара щось так не слідкував - виявляється вже щось сильно виріс)).
Загалом коли щось починає ставати звичкою, починаєш задумуватись - добра вона чи погана і чи не прийшов час зупинитись... Деколи, при певних зусиллях волі старався якийсь час не заглядати сюди, але не завжди виходило як хотілось.
Якщо хтось хоче повторити подібну інтерактивну гру, то повинен бути готовим - найбільше навантаження це коли на "Новій пошті" оглядаєш крило і повинен відповідати одночасно на шквал запитань як зі сторони дівчат - операторів: скільки коштує політати (після коректувань менеджера, що для цього треба вчитись і треба пробувати на тандемі (О!)), де катають на тандемі і ще багато багато іншого, так і числених запитань відвідувачів - яка різниця між парапланом і парашутом, яку вагу витримує стропа, як цим керують в повітрі і таке інше.. Чесно кажучи я довго не витримав тому навіть не все крило оглянув.
Але тим не менше надворі майже весна, тому треба готуватись до польотів, тому подивлюсь в іншій гілці, що ще там продають... (жартую, хочу просто відпочити))
На  цьому позитивному моменті, що вже нічого не треба копіпастити, додаю всім учасникам нашої дискусії по + в карму (включно з топікстартером Lusuu - чесно признаюсь що раз йому таки змінусував карму, то треба відновити) ну і йду відпочивати.

Offline Jnets

• Hero Member
  • Дмитрий Меленевский
« Reply #96 : Січень 27, 2016, 00:44:04 »
Посмотрел видео с крылом...  Отверстия для перетекания воздуха выглядят  утратившими свою конфигурацию.  Причем явно видно, что ткань пострадала в местах концентрации напряжений. Такое впечатление, что некоторые отверстия не вырезаны, а выгрызены в ткани. Это явно ненормально. Нужно смотреть  профиль верхней поверхности крыла в полете. Однако никаких порезов в 10 см не видно.   
 Кто и чем заклеивал дырки от кузнечика? Это не аккуратно заклеенные дырки, причем сферические в ваккуме. Как образец неаккуратно заклеенных дырок.  Сугубо ИМХО.
« Останнє редагування: Січень 27, 2016, 01:02:09 від Jnets »
Следите за знаками!

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #97 : Січень 27, 2016, 08:14:38 »
Посмотрел видео с крылом...  Отверстия для перетекания воздуха выглядят  утратившими свою конфигурацию.  Причем явно видно, что ткань пострадала в местах концентрации напряжений. Такое впечатление, что некоторые отверстия не вырезаны, а выгрызены в ткани. Это явно ненормально. Нужно смотреть  профиль верхней поверхности крыла в полете. Однако никаких порезов в 10 см не видно.   
 Кто и чем заклеивал дырки от кузнечика? Это не аккуратно заклеенные дырки, причем сферические в ваккуме. Как образец неаккуратно заклеенных дырок.  Сугубо ИМХО.
Блін цікаво подивитись але з мобілки не можу  :apstenu:
Скажу на рохунок ,,бахроми,,.Я брав Astral 7 з закордону так там по всій передній кромці  така собі бахрома ... бо також на фірмі не оппалились...усував цей недолік я паяльником щоб вигляд нормальний був ... ціна там була теж далеко не 300.
Якщо це мав на увазі Андрій за поріз,то воно до порізу не відноситься.
До Андрія:
Так про цей поріз говорилось раніше?
Нарахунок відволікання і дурних питань- ви прийшли крило дивитись чи з людьми потеревенити?Взялиб з дому кусок покривала розкинули все крило і 10-15 хв вам вистачило б з головою.

Swing Astral 7
0502904072

Offline Jnets

• Hero Member
  • Дмитрий Меленевский
« Reply #98 : Січень 27, 2016, 08:31:23 »
Скажу на рохунок ,,бахроми,,.Я брав Astral 7 з закордону так там по всій передній кромці  така собі бахрома ... бо також на фірмі не оппалились...усував цей недолік я паяльником щоб вигляд нормальний був ... ціна там була теж далеко не 300.

Бахрома - это бахрома и  с бахромой я крылья видел и не одно.   На фирме крылья кроятся или лазером или термоножом и  края отверстий соотв. приплавлены.   От времени и нагрузок края отверстий начинают махрится. Еще и от толщины  и вида ткани на нервюрах зависит интенсивность этого процесса.  Я не говорю, что наличие бахромы - это мегазло. 
« Останнє редагування: Січень 27, 2016, 08:37:36 від Jnets »
Следите за знаками!

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #99 : Січень 27, 2016, 10:11:21 »

Бахрома - это бахрома и  с бахромой я крылья видел и не одно.   На фирме крылья кроятся или лазером или термоножом и  края отверстий соотв. приплавлены.   От времени и нагрузок края отверстий начинают махрится. Еще и от толщины  и вида ткани на нервюрах зависит интенсивность этого процесса.  Я не говорю, что наличие бахромы - это мегазло. 
Хотів би поправити.
Вирізаються і не термоножом тому вони й починають кашлатитись.Ті вже які лазарем не кашлатяться.
Swing Astral 7
0502904072

Offline mwm

• Hero Member
« Reply #100 : Січень 27, 2016, 10:32:05 »
Вася, будь обережним, попадеш під роздачу. І ніхто вже тоді твою карму не врятує !  :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa:
Вагове обладнання, сканера, та все для торгівлі!

Offline Andry

• Full Member
« Reply #101 : Січень 27, 2016, 10:35:08 »
Якщо це мав на увазі Андрій за поріз,то воно до порізу не відноситься.
До Андрія:
Так про цей поріз говорилось раніше?
Нарахунок відволікання і дурних питань- ви прийшли крило дивитись чи з людьми потеревенити?Взялиб з дому кусок покривала розкинули все крило і 10-15 хв вам вистачило б з головою.
Відразу скажу, що на "поріз" я б і не звернув уваги, а отворів з бахромою ніколи раніше не зустрічав, може мало заглядав в чужі крила)))
Відразу додам - я б і всередину не заглядав. Якщо б небуло ніяких розходжень між тим про що ми говорили з Артемом.
А це - було 10200 грн ане 10000 як домовлялись (це насторожило перший раз, адже оплата зворотньої пересилки вже була включена в цю суму), вдруге сумнів підсилився, коли побачив ту ДРУГУ НЕЗАДЕКЛАРОВАНУ дірку.
Направду не подумав, що таке можна забути)). Подальший огляд був дуже затруднений - обмежена площа, щоб порівнювати обидві консолі і спілкування з людьми, ну не буду ж я їх всіх "посилати" - негарно якось...
Тому якось все вийшло само собою (і не шкодую що так вийшло)). Про дірки з'ясували, таепер хотілось запитати Артема про тих 4 крила, які він написав я оглянув - може я також вже маю склероз ???

Offline Andry

• Full Member
« Reply #102 : Січень 27, 2016, 10:37:24 »
І пропоную вже змінити назву теми: До перечислених вище хочу добавити свої варіанти:
ІСТОРІЯ ОДНІЄЇ НЕВДАЛОЇ ПОКУПКИ  :blyaaaaa:
або
БИТВА ЗА КАРМУ trava
« Останнє редагування: Січень 27, 2016, 11:07:05 від Andrij »

Offline Andry

• Full Member
« Reply #103 : Січень 27, 2016, 10:40:49 »
Вася, будь обережним, попадеш під роздачу. І ніхто вже тоді твою карму не врятує !  :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa:
Не бійтесь, добавляю карму воїни світла, воїни добра!  ;D

Offline Andry

• Full Member
« Reply #104 : Січень 27, 2016, 11:06:20 »
Хотелось бы и мне добавить к подведению итогов.
Артем - молодой парень, наверное, никогда не продавал и не знает правило, что покупатель всегда прав. Сделка считается не состоявшейся, пока не заплачены деньги за товар, устраивающий покупателя.
С другой стороны, Вы выполнили необходимые предварительные действия по его техническому обслуживанию, т.е. фактически повысили его продажную стоимость и хотите, чтобы несостоявшийся покупатель Вам это оплатил? Двойную прибыль хотите получить? Вы или слишком наивны, или слишком современны!
Я думаю, что покупатель обещал, в случае покупки, оплатить и это, т.е. повысить цену товара. Он же не обязан платить за воздух и не заставлял Вас исполнять его бессмысленные капризы!
Сейчас Вы вынесли «грязное белье» на люди, «спалили» крыло и Вам уже будет трудно его продать.

Что касается Андрея Когута, то он очень честный и порядочный человек, и абсолютно правильно возмутился теми дрязгами, которые вынесены на всеобщее обозрение.
Артем, не обижайтесь и решайте свои проблемы сами!
сорі повернувся бо забув додати + Сергію, мені його висновок найбільше сподобався :)
Також як один з головних героїв цього "серіалу" - заявляю що не буду брати участь в "зйомках" поки не повернете на місце карму Андрієві Ozz - він тут за мене найбільше "постраждав" по кармічних показниках)
Актори в серіалах мають право так  вередувати ;)