Поиск от Google

Фонд взаємодопомоги пілотів!!!
Голова Фонду Сергей Сергеев (Київ), тел. +380505250259
https://paragliding.in.ua/index.php?topic=542.0 та http://www.nebo-forum.kiev.ua/viewforum.php?f=20

Автор Тема: Увага - іноземні агенти )))  (Прочитано 25802 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Gordeev Andrey

• Hero Member
Re: Увага - іноземні агенти )))
« Reply #30 : Березень 25, 2014, 19:50:49 »
Группу в полосатых купальниках не спасли крылья цвета национального флага.
нас все равно задержали.
Богданчик  за две тысячи, бесцельно слитые, так стыдно.

Маскировка не помогла  ;D шпиён он и в африке шпиён.  ;D ;D ;D
Подробней пожалуста: как, где, за что, на чем догоняли...  и почему не поверили  ukraine pivasik нормальным  ukraine пилотам  ???
+380503750964

Offline VERTICAL

• Sr. Member
  • Виер Роман
« Reply #31 : Березень 25, 2014, 21:51:57 »
Немножко рекламы.Летели четыре градиента, 2 аспен-4 и 2 авакса-2, Гвоздь,Толик Немтинов,Вова Клим и я- Виер Рома.Кроме приключений после посадки были и много приятных моментов. Гдето на высоте 1900м наша стайка слилась с двумя десятками аистов и обрабатывали с ними поток вместе, крыло в крыло.Набор у меня был    2242м по варио, что для наших мест редкость.После райцентра Копычинцы мы решили лететь на Тернополь (40-45градусов) влево по трасе с боковым ветром, но оказалось эта зона не работала.Садились против ветра в с.Сухостав поближе к трасе и к самообороне ;D, которая проявила активность. Несмотря на то. что все мы показали пилотские удостоверения, паспорта с Черновицкими прописками. они вежливо посадили нас в две машины и отвезли в райцентр Копычинцы, где нас передали сотрудникам милиции.Там мы в течении часа доказывали что мы никакие не диверсанты, что с самолёта не прыгали и мы самые настоящие патриоты Украины.Пришлось провести ликбез про конструкцию параплана и вообще про парапланерный спорт.С каждого взяли писменные обьяснения и ксерокопии пилотских удостоверений. В общем где-то так.

Слава Укрине! ukraine
« Останнє редагування: Березень 26, 2014, 09:20:29 від VERTICAL »

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #32 : Березень 25, 2014, 23:50:39 »
 :)
Swing Astral 7
0502904072

Мы научились летать в небе,как птицы.
Мы научились плавать под водой, как рыбы.
Осталось теперъ научиться жить на земле как люди.

Offline Gordeev Andrey

• Hero Member
« Reply #33 : Березень 26, 2014, 12:36:46 »
...Пришлось провести ликбез про конструкцию параплана и вообще про парапланерный спорт.С каждого взяли писменные обьяснения и ксерокопии пилотских удостоверений. В общем где-то так.

Слава Укрине! ukraine

Несем летные знания во властные массы :)))
+380503750964

Offline Gvozd

• Hero Member
« Reply #34 : Березень 26, 2014, 12:38:10 »
ДЕЖАВЮ # 2
Цікавий був деньок :)  :blyaaaaa:
Зі старта відлітали дуже тяжко-сильненький вітерець розбивав потоки.Зійшлися вчетвером разом в шикарному +5+6 потоці з набором до 2000м плюс зо 2 десятки буськів з нами - це треба було самому побачити!!!Далі знову кожен літав своє.Знову зійшлися в районі Копичинців.Цікаво,що далі вітер довертав на Пд-Зх.І сідали ми в "славетному" Сухоставі проти вітру,зливши майже 2 штуки....
  Далі про цікавіше :)  :blyaaaaa:
Після приземлення до нас підходили на вигляд дружелюбні місцеві жителі з різними запитаннями.Але один підїхав на скутері,позирив,і десь поїхав...Повернувся вже з "підмогою".Вже на трасі,на автозупинці до нас почали підходити "інакші" з конкрентними питаннями.
На любі питання даємо любі відповіді.Друзі почали навіть документи демонструвати.
- А ви пані хто така?-запитую я одну ініціативну,яка у Негодяя документи просила...
- ...а я тут з села,депутат.
- Покажіть ваші документи - незаспокоююсь я(минулого разу я тільки після цього почав розмовляти з сільським головою,коли він представив свій паспорт і мандат сільського голови)
- ...а в мене нема тут документів...
- Допобачення!Толік,сховай документи.Кого ви там викликали?ВІйськомат?Міліцію?Будемо розмовляти тільки з ними.
Потім нас розділили(!!!)на 2 машини і доправили у м.Копичинці для зясування  обставин.
На моє запитання про підстави нашого затримання Підполковник повідомив,що проводиться операція "Сирена"-шукають терористів, злочинців, зброю.А тут ми акі десант з неба...Тепленькі,свіженькі...
Міліціянти записали наші свідчення,поводили себе штатно,обшук і огляд речей не проводили,цікавились парапланеризмом.
ВЕЛИЧЕЗНУ роль зіграло наявність у ВСІХ нас сертифікатів ФПУ!  ukraine
Мої друзі трохи в шоці,а я весь час тримав себе за рота,щоб не видно було мій ржач  ;D   :blyaaaaa:
- А у когось з вас бачили російський триколор!-кіпішує майор.(маю серйозні претензії до Градієнта.Упаковочні мішки модернізувати або на утилізацію )
 - Нема в нас ніякого прапора- відрубав їм Клим  dance
- А там ше одного вашого на синьому крилі бачили!- підполковник вигукнув радісну звістку...  :blyaaaaa:
- Та нас там 50 чоловік на старті! - зразу злякав їх Клим.  ukraine
 - А йо&#$$...то це шо нам цілий день вас ловити?  ???
На щастя,більше нікого не ловили(та й ми їм потрібні були як козі сідло)Але пильна самооборона...  clizma

Тепер про болюче...

1. Самооборона-це громадська організація і ніяких правових засад для вашого затримання (з застосуванням сили) немає.Тому можна було просто сісти в атобус...
Це ми так,чисто по-людськи погодились.Але мені це вже почало набридати.
2. Нікому не предявляйте свої документи,якщо вам не предявили свої.Навіть посадовці,ДАІшники,міліціонери зобовязані за вашою вимогою представитись.
3. Документи мати з собою просто необхідно!!!
4. Вивчайте закони.Свої права.І кілька фраз з повітряного кодексу не завадить.

Але у мене одне запитання...  ???
Як ми такі пильні про$R@Lи таку потенційно сильну державу?  ???  :'(
Все є не тим, чим здається...

Offline KOLDUN

• Sr. Member
  • Життя прекрасне і дивовижне!
« Reply #35 : Березень 26, 2014, 15:31:21 »
Да уж... Мне, конечно, стыдно :-[ :blyaaaaa:,
 но как быстро получить сертификат?

Offline olmir

• Sr. Member
  • Олег Миргород (из Харькова)))
« Reply #36 : Березень 26, 2014, 15:55:15 »
Може знайдете знайомі обличча)))  ukraine
Лісапетний батальйон "Давай,баби,давай!..."

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #37 : Березень 26, 2014, 22:52:36 »
ДЕЖАВЮ # 2
Цікавий був деньок :)  :blyaaaaa:
На такий випадок в рюкзаку треба мати іграшковий автомат і в самооборонців лиш пяти заблистіли би городами.
Цвику скропи себе святою водою ... а то біда з тобою ;)
Swing Astral 7
0502904072

Offline Едуард Дідух

• Full Member
« Reply #38 : Березень 27, 2014, 10:30:10 »
Васьок! А я тепер зрозумів, чому ти на польоти не рвешся. У тебе параплан невдало розмальовиний. :)

Offline Юра Компанийченко

• DiSCovery3
  • Full Member
« Reply #39 : Березень 30, 2014, 21:10:53 »
 Враг, не пройдёт, граница на замке ключ у меня))) завтра как раз еду ключ забирать. Интересно а кто-то в нашей парапланерной тусовке кроме меня еще служить едет? или только соплями по форуму срать можем?

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #40 : Березень 30, 2014, 21:41:10 »
Васьок! А я тепер зрозумів, чому ти на польоти не рвешся. У тебе параплан невдало розмальовиний. :)
навіть дуже невдало cry_girl
Swing Astral 7
0502904072

Offline Iraqez

• Sr. Member
  • Гуменюк Владимир
« Reply #41 : Березень 31, 2014, 11:38:15 »
Враг, не пройдёт, граница на замке ключ у меня))) завтра как раз еду ключ забирать. Интересно а кто-то в нашей парапланерной тусовке кроме меня еще служить едет? или только соплями по форуму срать можем?
Я служу еще с 3-го числа, мобилизован с 18... ((((
(096)013-45-28

Offline Сергей Носко

• Jr. Member
« Reply #42 : Березень 31, 2014, 22:51:28 »
Забавное недоразумение с хэппи-эндом.
А я вот о чём хочу вас спросить. Пригласил меня сегодня один из украинских пилотов в гости в Карпаты в Боржаву полетать. От чистого сердца пригласил. Вот я и задумался.
Кто мы - российские пилоты - для вас сейчас? Остались собратьями по небу, коллегами по увлечению или всё же стали заклятыми врагами, москалями-оккупантами и пр.? Какой приём ждёт тех из нас, кто всё же решит приехать к вам в гости полетать? На что рассчитывать, приземлившись в незнакомом месте, если нет сертификата ФПУ и из всех документов только российский паспорт?
Заранее благодарен за искренние ответы.
Иных уж нет, а тех долечим.

Offline Денис Блохин

• Hero Member
  • Mystic 3
« Reply #43 : Березень 31, 2014, 23:10:22 »
Кто мы - российские пилоты - для вас сейчас?
пора прекращать делить мир по цветам флагов. главное чтобы человек был хороший! ))))))

ЗЫ. народ, а с семьями будет кто-то? всмысле интересует досуг жен и детей.
заранее благодарен.
шелкотрафаретная печать на тканях, футболках.

Offline Berezan Sasha

• Hero Member
  • тел. +380505375515
« Reply #44 : Березень 31, 2014, 23:51:22 »
Забавное недоразумение с хэппи-эндом.
А я вот о чём хочу вас спросить. Пригласил меня сегодня один из украинских пилотов в гости в Карпаты в Боржаву полетать. От чистого сердца пригласил. Вот я и задумался.
Кто мы - российские пилоты - для вас сейчас? Остались собратьями по небу, коллегами по увлечению или всё же стали заклятыми врагами, москалями-оккупантами и пр.? Какой приём ждёт тех из нас, кто всё же решит приехать к вам в гости полетать? На что рассчитывать, приземлившись в незнакомом месте, если нет сертификата ФПУ и из всех документов только российский паспорт?
Заранее благодарен за искренние ответы.
Нет проблем. Вступаешь в федерацию украинских парапланеристов и получаешь ксиву ;D
Кайты,Аэрошют. Паратрайк. Парамотор. Парапланы. Обучение полетам. Продажа. Ремонт, настройка парамоторов