Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: куплю крыло для наземки недорого  (Прочитано 13499 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Fuego

• Newbie
  • Валерий
Re: куплю крыло для наземки недорого
« Reply #30 : Лютий 13, 2012, 23:23:29 »
За 300 уе можно купить крыло пригодное для накрывания машины от осадков. Поберегите здоровье свое и близких. или купите нормальный параплан или бросьте затею.
Как говорит один известный в парапланеризме человек "Нет денег не лезь в авиацию, иди работай" (с)

P.S.сори может грубовато но по сути верно. Нет денег, займите если оно вам действительно настолько нужно.

Та я так и понял,собираю денежку :)

Offline Blackbag

• Newbie
« Reply #31 : Квітень 05, 2012, 12:10:01 »
http://paragliding.in.ua/index.php?topic=8832.0
посмотрите вот на это предложение

Offline ylitka

• Newbie
« Reply #32 : Квітень 05, 2012, 14:44:01 »

Offline стах

• Hero Member
  • Niviuk PEAK 2
« Reply #33 : Квітень 05, 2012, 16:07:15 »
RAD_VIK, Ви так активно агітуєте за "газонокосарки" що виникає питання, чи не пора вам спробувати вільний політ))))

Offline FLY_

• Hero Member
« Reply #34 : Квітень 05, 2012, 19:48:21 »
Цитувати
RAD_VIK, Ви так активно агітуєте за "газонокосарки" що виникає питання, чи не пора вам спробувати вільний політ))))
  Це ж треба було так  мій коханий парамотор обізвати! Як у вас язик в роті помістився після таких слів! Поїхав я якось подивитись на вільні польоти , але крім розчарування  ніякого кайфу більш не отримав. То не так дме , то не туди дме , то слабо дме, чотирьох пілотів просадило, мусили на гору лізти потім хекаючи  в повній  екопіровці . Так ніхто і не політав............ Воно міні треба?  А я  за сотню км. приїхав........ я з дому вийшов , за городом  безмежна європейська пісчана пустинь , літай нехочу! Дешево і сердито .

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #35 : Квітень 06, 2012, 15:16:43 »
А еще можно на мотороллере по автобану проехаться-тоже прикольно...ниче, шо мимо народ на мерсах пролетает ;D
С мотором можно и на  :p0504.gif: полетать, чай летают они получше, чем  popa, не качаюццо
Зачем сравнивать алые паруса с дизелем на песке ;)

Offline FLY_

• Hero Member
« Reply #36 : Квітень 06, 2012, 21:28:52 »
  Александр, на скутере я с удовольствием езжу , нравится , а на мерсах  как то не сложилось , всё  ещё на Паджеро мучаюсь. И самолёт мне в тягость  , или не по приколу , я как нить на мускате потихоньку  с мотором ......... А последнюю фразу вообще непонял , ну тупой чё поделаешь.

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #37 : Квітень 06, 2012, 22:30:34 »
Виктор, ну имелось в виду, что бывают яхты парусные-это красиво и круто, а бывают моторные, это конечно круче, но все творчество, как и  эстетика процесса куда-то пропадают.
Человек, бегавший по волнам под парусами поймет, о чем я ::)

Offline стах

• Hero Member
  • Niviuk PEAK 2
« Reply #38 : Квітень 06, 2012, 22:41:09 »
Віктор, Ви великий мрійник і безнадійний романтник, все чого вам не вистачає щоб стати пілотомбезмотора це порядної гірки, або лебідки, ну і головне компанії)))) Будете в наших краях заїздіть, зделаем))))

Offline FLY_

• Hero Member
« Reply #39 : Квітень 06, 2012, 22:41:42 »
  В нашем деле мотор не особо круче  как в яхтах . просто намного безопаснее , спокойнее и не тебует спец. мест для полётов, посему и ратую за это дело .  Тобиш мотор это идеальный вариант для тех кто себя называет --- Пилот выходного дня. 

Offline FLY_

• Hero Member
« Reply #40 : Квітень 06, 2012, 22:45:14 »
Цитувати
Будете в наших краях заїздіть, зделаем
   Ой ні , краще Ви до нас , я такий домашній що далі нікуди ! Як отой Рябко на ланцюгу . З дому ні ні!  А гірок дійсно не Є в нас , або далеко.
Цитувати
Віктор, Ви великий мрійник і безнадійний романтник
Цим і живу , а як по іншому?  Людина мусить мріяти , не мріють тільки ті  люди які зібрались на цвинтар.  Романтик ? Мабудь вже ні ....... Вік не такий.
« Останнє редагування: Квітень 06, 2012, 23:05:02 від RAD_VIK »

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #41 : Квітень 08, 2012, 11:57:51 »
Вернемся к теме ::)

Fuego, ну вы же в Киеве, у меня полно крыльев по 300-400 у.е.и степень живости оценим -АЭРОС под боком-Дискавери-1, 2 Селекта, Скиф-все гельвенор. Можно потрогать и полетать.
Потом продать для наземки-50 у.е. -стандартная цена-я же и заберу ;)

Offline Den357

• Jr. Member
« Reply #42 : Квітень 20, 2012, 16:54:59 »
вот вариант для размышлений: и попрыгать :fly: и полетать :parapente3: и довольным остаться pivasik http://paragliding.in.ua/index.php?topic=8811.0