Політали в неділю!
Я з Климом дали по маршруту.У нього це вже 4-й маршрут в цьому сезоні,у мене ж перший...Як завжди,не обійшлося без пригод.
Погода була суперська - вітер стихав до 3-4 і при проходженні потоків роздувало до 11,8.Моя улюблена погода!Стартували в Миткові ~13:00,вже десь 50-70% неба в кучовці.Одразу почали кожен своє набирати.В першому потоці понабирали 450-600м. Другий потік я взяв з 180м і аж до кромки 1300!!!
Нарешті зійшлись з Климом під кромкою в 3 потоці.Верещали з радості!Попросив Клима в хмару не затягуватись-вуха,газ і вперед.Я так і зробив,а Вова таки втягнувся,блуканув і вийшов з іншого боку хмари,коли я вже пройшов пару км...Отут ми і розійшлися .Довгий перехід через -3-4 і (О,дідько!) - це що таке прямо по курсу?Будинки,вагончики кольору хакі,огорожа з колючого дроту...Якась військова частина в с.Рідківці,обалдєнний прямокутний радар десь 3х6м крутиться...Цікаво,як вони на нас реагують?Дуже сподіваюсь,що ніяк.Хоч якийсь вояка
розповідав,що навіть стаю качок бачать...Та я мушу перелетіти через цей радар,бо за ним дим на полі стелеться,стелеться,а потім стрімко уверх.На
400м я догнав потік.А дальше політ був стилем "дельфін".Я прошив на газу,навіть не приторможуючи, зо 3 потоки точно - особливо далеко летіти не збирався.Тай нікуди - на тому березі Прута вже Євросоюз(Румунія).І я ще памятаю,як мене пісочили 9 травня 2006р на КПП Мамалига,куда я умудрився залетіти...
Результат: Митків-Тарасівці,51,5км,макс набір над стартом 1350,+4,-4,8.
Трека лиш кусочок - батареї GPS здохли...
Клим же взяв правіше,на Чернівці і не долетів до них всього 5 км.Має маршрут в 30км.
До речі,з цим маршрутом Климом пройдений рубіж в 1000 маршрутних кілометрів.Мені ще 68,5км...
Ще прикол вийшов,коли кілометраж по карті міряли.Масштаб недогледіли - от і сказав усім,що 40км,а вечором в CompeGPS був приємео шокований.
PS. Взагалі то,всіх стосується:запамятайте-сезон закривається 31 грудня,а відкривається 1 січня!!!ЦЕ СВЯЩЕННА ТРАДИЦІЯ.
Бажаю всім скорішого приходу справжньої весни і гарних маршрутів!