Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: Продаю крило ,,Flight Desing-Stream,, 80-105.2-ка  (Прочитано 1864 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
Продаю крило ,,Flight Desing-Stream,, 80-105.2-ка
« : Січень 03, 2016, 16:31:01 »
Доброго всім. З великим смутком продаю своє крило  ,,Flight Desing-Stream ,, Останнє крило флайт дизайну. Якщо правильно розібрався. Вилка Крила 80-105. 2 класса.
з історії крила.
Крилом начав користуватись ще весною коли начав вчитись. На Аєросі продувка по пам яті показала цифри десь біля 200 може більше.Просто не пам ятаю. Мені було скакзано що на ньому можна літати. Мені цього було достатньо і повністю не стали провірять. Трохи є наземки. Але наземку в основному я проходив на крилі Ендепенденс ,,драгон,, то на цьому крилі в основномц вже тонкощі відпрацовував. Нальот на цому крилі не знаю. Що до мене за прошлий сезон трохи учбових зльотів вниз з гори на Ходосовці. Хіба що для спокою можна провірить стропну.
Продаю по причині хвороби близьких людей,треба гроші. По цьому карьєру пілота поки що приостановлюю. Бо не знаю як складеться все дальше.
Хочу 350у.е . практично за що купив за те продаю. Отаке.
« Останнє редагування: Січень 04, 2016, 13:50:04 від Карпуха »
Бажаючий літать.

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
Re: Продаю крило ,,Flight Desing-Stream,,
« Reply #1 : Січень 03, 2016, 19:18:29 »
Добавлю відео крила з останьої наземки.Крило виходить дуже не погано . Хоть трохи і притормажуе в недовиводі. Але не так критично як на мене на горі, коли пстартуеш. Чутно як ,,шуршить,, тканина.

! No longer available
Бажаючий літать.

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
Re: Продаю крило ,,Flight Desing-Stream,, 80-105.2-ка
« Reply #2 : Січень 13, 2016, 07:08:24 »
Апну тему
Бажаючий літать.