Поиск от Google

Фонд взаємодопомоги пілотів!!!
Голова Фонду Сергей Сергеев (Київ), тел. +380505250259
https://paragliding.in.ua/index.php?topic=542.0 та http://www.nebo-forum.kiev.ua/viewforum.php?f=20

Автор Тема: Час піднімати галас  (Прочитано 7575 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline vovkaf

• Jr. Member
Час піднімати галас
« : Травень 18, 2015, 20:59:57 »
А що ми так притихли з темою Кубка Карпат і темою чемпіонату України в Карпатах? Може це вже нікого не цікавить чи ми так вдаємо?Гадаю що ці події може відмінити тільки розвиток ймовірності можливостей ситуації на сході.

Offline Николай Соломко

• Sr. Member
Re: Час піднімати галас
« Reply #1 : Травень 18, 2015, 21:25:14 »
Прошу прощения, что влез.. Но я считаю совершенно неэтичной идею проведения ЧУ в этом году.

O5O 159 2776
Ginger Cat Paragliders - парапланерное снаряжение

Offline Schultz

• любители лебёдки
  • Алексей Колесник
« Reply #2 : Травень 18, 2015, 21:51:30 »
Рішення Президії ФПУ з цього приводу вже є. Його можна побачити на www.npfu.org
Хочешь насмешить Бога - расскажи ему о своих планах...

Offline vovkaf

• Jr. Member
« Reply #3 : Травень 19, 2015, 11:35:18 »
Коля ,згоден з тобою.Частково.Коли виїжджаю на польоти то відчуваю певні докори сумління що ці гроші можна дати пацанам на  протези. чи волонтерам на допомогу і т.д.Але ще не доріс до того щоб віддати останнє.Нажаль.А яка різниця -виїжджаємо ми офіційно чи не офіційно?

Offline Ozz

• Андрій Когут
  • Hero Member
  • SC Space
« Reply #4 : Травень 19, 2015, 12:04:07 »
Дивно що минулого року коли були найзапекліші бойові дії з "етикою" все було ок.

Звісно дискотек і салютів не буде. Але спорт є спорт.

Можемо навіть організувати збір коштів для АТО на змаганнях - поставити скриньку а на закритті ці кошти надіслати на якісь волонтерський рахунок.

Offline Николай Соломко

• Sr. Member
« Reply #5 : Травень 19, 2015, 12:38:39 »
Если я не ошибаюсь, обсуждение ЧУ прошлого года началось еще до оккупации россией Крыма.
Сам Чемпионат же проходил в июне - еще до явного вторжения войск россии на Донбасс в июле-августе и начала самых ожесточенных боев.

UPD. Должен признать, я погорячился.. Я хотел лишь выразить свое мнение и считаю, что пикировки и скандалы в такой теме неуместны.
« Останнє редагування: Травень 19, 2015, 13:04:12 від Николай Соломко »
O5O 159 2776
Ginger Cat Paragliders - парапланерное снаряжение

Offline duka dima

• Hero Member
  • Niviuk Artik 3
« Reply #6 : Травень 19, 2015, 13:31:09 »
Коля, с одной стороны я тебя понимаю, а с другой - спорт на этом не останавливается, судя по ФК "Днепр". :)
Я тут Арману и Калыбеку рассказываю про Боржаву. Хотят приехать. :)

Offline Сергій Прокопенко

• Сергей Прокопенко
  • Administrator
  • wings
« Reply #7 : Травень 19, 2015, 14:52:31 »
Коля ,згоден з тобою.Частково.Коли виїжджаю на польоти то відчуваю певні докори сумління що ці гроші можна дати пацанам на  протези. чи волонтерам на допомогу і т.д.Але ще не доріс до того щоб віддати останнє.Нажаль.А яка різниця -виїжджаємо ми офіційно чи не офіційно?

головне щоб нам та вашим друзям не довелося збирати на протези тим, хто преламає собі хребти та кінцівки не на полі бою, а займаючись.... впевнений що багато з нас розуміє якою дурістю мається.

в мирний час вбивайтесь та калічтесь скільки завгодно. А зараз в мене, наприклад, ані краплини вагань кому віддати гроші на лікування - бійцю з фронту, чи штопаному екстрімалу.

Десь так. Вибачайте якщо образив когось.
http://paragliding.in.ua предлагает снаряжение AEROS - AXIS - UP Paragliding - SOL Paragliders - Woody Valley - AVA Sport - Icaro - NIVIUK - Sky Country - Brauniger Gmbh - +380675004377