Поиск от Google

Фонд взаємодопомоги пілотів!!!
Голова Фонду Сергей Сергеев (Київ), тел. +380505250259
https://paragliding.in.ua/index.php?topic=542.0 та http://www.nebo-forum.kiev.ua/viewforum.php?f=20

Автор Тема: Чемпіонат України 2015 (попередні обговорення)  (Прочитано 17592 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
  • NOVA, PHI, FLOW, ADVANCE, Syride
А хотілося, так чому не подзвонив? Навіщо цей цирк? :)
Тому що це питання не одного мене хвилює. ;)
http://dostavkausa.in.ua - доставка товарів із США та Європи
Параплани та спорядження NOVA, PHI, ADVANCE, FLOW, KOBO GPS(vario), Syride
e-mail: gradientpara(в)ua.fm +З8О5ОЗ1О4882

Offline vitali

• Jr. Member
Богданчик, привіт.
Дожили, Весна.
Я особисто в курсі дєла, мені тато розказують... - скоро змагання.
Сиджу готуюся, бурбон роблю.
Тато ж вернулися з пустими руками.
(067) - 154 - 56 - 42

Offline _Андрей_

• Кучера Андрей 066-618-13-84
  • Hero Member
  • ZENO
оголошуємо дату проведення за 3-5 днів до початку змагань, виходячи з погодних умов
не знаю как у кого, но мне на работе нужно озвучить дату отпуска хотя-бы за месяц...

ЧУ є побажання групи пілотів провести в терміни 2-9 серня
какая пауза между ЧУ и КК планируется?

насчет минимизации расходов.
как я понимаю, на бензин большая сумма выходит. поддерживаю Белку насчет отказаться от машин наверх.
завтрак нужен. :)

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
Сиджу готуюся, бурбон роблю.
Тато ж вернулися з пустими руками.
Привіт, Віталік!
Дорога довга була, то видно той бурбон вивітрився ;) :t0322.gif:

Offline Shine

• Hero Member
  • Світлана Белінська
Віталя, бурбон роби, не відволікайся :) Хоч як там наша президія вирішить, а бурбон розіп'ємо. Я тільки-но прочитала про бурбон, одразу квитки на Боржаву взяла :)
Живу!
www.a-world.in.ua - поехали с нами!

Offline Kotov Roman

• Hero Member
 От стартового пайка можно отказатся безболзненно, Медальки грамоты оставить(всётаки история на память). Ценные призы убрать( за исключением если спонсоры их дают  организаторам бесплатно ). Если старт на север.то в этот день от машины на гору отказатся совсем, если юг то один газон чисто под рюкзаки.  Не ставить в задаче очень отдалённые точки(типа за Майдан) Так секономим на подборе,да не будет рекордных треугольников но зато больше людей на финише ,пилоты поучатся летать на скорость а не только на дальность. Футболки вещь првавильная, но не в этом году, поэтому без них.

Offline Константин Гончаренко

• Hero Member
  • +380 67 460 52 25
Так как мы живем в федерации с победившей демократией, то проводить или нет легко можно выяснить путем голосования, тем более, что организатор есть. Мое мнение, что проводить надо.
Призы можно сделать только на общий зачет, а остальное покрыть грамотами. Ну и футболки можно заменить на майки не делать. Завоз для ленивых хотя бы за отдельную плату нужен.

Мне кажется, что мы имеем все шансы сделать довольно массовый украинский Чемпионат Украины, хотя и без иностранный пилотов. Но в принципе это не страшно. ЧУ нам нужен для буквочек, а рейтинги можно поднять и на других зарубежных соревнованиях.

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
Позиція 2: З етичних міркувань ( під час війни проводити гучні спортивні міроприємства не зовсім етично, в Україні цього року скасовано багато спортивних змагань з інших видів спорту), а також по причині того, що при проведенні ЧУ в Україні не візьмуть участі іноземні учасники (будуть боятися приїхати) і тому рейтинг ЧУ буде низький (нижчий, ніж в попередні роки),- ЧУ на теренах України також не проводити.
Цю позицію я не підтримую абсолютно. Не треба порівнювати парапланеризм з іншими видовищними видами спорту. Що  у нас "гучного"? Стартував собі і сопиш тихенько під звук варіка, і ніякі вболівальники на стадіонах чи перед тєліком з пивом не кричать, вболіваючи за тебе.  :popkorn:
А про "рейтинг ЧУ" навіть коментувати не буду, всім і так зрозуміло, кого в першу чергу хвилює "цей цирк" ;) (Лёша, ничего личного, я просто взял твою подходящую цитату ;) )

Offline Ozz

• Андрій Когут
  • Hero Member
  • SC Space
Моя думка:

- Ні в якому разі не поєднювати ЧУ і КК. Згідний якщо КК може бути скорочений - 3/4 дні. Але ЧУ має бути повноцінний.
- Медальки і кубки повинні бути. Цінні призи ітак все життя надавали спонсори. Футболки і сувеніри продавати бажаючим за окрему плату. Опитування для замовлення можна зробити заздалегіть.
- Машину на старт одну з рюкзаками. Без рюкзака на південь заходиш за 30-40 хв. Але бажаючі можуть єднатися в групи і замовляти машину на сам старт в приватному порядку. Мабуть і для іноземців можна організувати також в приватному порядку. Короче організатори платять тільки за доставку рюкзаків на старт.
- Від різного роду дискотек з гучним музоном і танцями можна відмовитись.
- Відкриття і закриття повинно бути.

- Підбір оплачує той кого підібрали відповідно до віддаленості. Тобто якшо погано літаєш - більше платиш. І навпаки ті хто зовсім погано літають і їх маршрут Старт-Пилипець не повинні тратитися на підбір. Організатори оплачують тільки мінімальну бронь машини за день, якщо таке треба. Але якшо підбір буде по принципу таксі то думаю місцевим воділам і так буде цікаво. Не думаю шо в теперішній час хтось сильно буде харчами перебирати.

- З іноземцями проблем не повинно бути. Не треба писати о хтось боятиметься приїхати. Хіба якісь вже геть зазомбовані ватніки, причому з однієї всім відомої країни. А їх і в мирний час приїзжало 2-3 не більше. Навпаки якшо розкрутити рекламу - то на  їхні гроші - тепер в Україні туснячити - ващє халява для них з нашим курсом ) на це можна зробити упор в рекламі.

- Я проти того щоб ставити якісь короткі маршрути для того щоб... закономити на підборі.  :apstenu: Навпаки з кожним роком площу змагальних польотів треба розширювати! Топтання на місці не є харашо. Пілоти прогресують, техніка прогресує і т.д.

Offline Мирошник Виталий

• Sr. Member
Пожелание - в августе или полноценный КК или короткие ЧУ+КК подряд. Хочется приехать в августе, но короткие соревнования получается одна дорога...
В июне и июле уже распланировали соревнования, надеялся на КК в августе.
Мирошник Виталий, Экстрим клуб "ТОРНАДО" г. Курск. mvy(в домене)tornado.kursk.ru

Offline Kotov Roman

• Hero Member
А я не говорил короткие маршруты делать. Поставь 6(шесть) точек на удалении 10 км друг от друга и гоняй 60 км целый день до всерачки(но как показывает практика что на 3ей точке уже приходит гроза).  По поводу оплачивать подбор пропорционально отлёту от старта-финиша я категорически не согласен. Вот к примеру 10 чел улетело в сторону Межигорья и расселись по маршруту по трасе, за ними выехал спринтер, 8-9 человек добрались до базы на попутках а что делать оствшимся 1-2 пилотам,оплачивать бензин база-межигорье-база или как??  Есть только два варианта на усмотрение пилотов 1) Самоподбор, 2) Класический подбор.  Если принимается решение о самоподборе то можна ставить хоть 100 км треугольники вдоль всех Карпат.

Offline Struk

• Sr. Member
Чемпіонат України відбудеться в період з 1 по 9 серпня у Пилипці (Боржава). Залікові дні 2-8 серпня, 9 серпня- резервний день.
Стартовий внесок - 80 євро, оплачується при реєстрації на місці проведення змагань.
Кубок Карпат відбудеться з 26 по 29 червня, резервні дати  9-12 липня.  Всі дні залікові. Стартовий внесок 40 євро, також оплачується на місці.
Реєстрація буде проводитись на сайті http://paragliding.lviv.ua/ .
Просьба реєструватись завчасно, це полегшить організаторам процес підготовки.
« Останнє редагування: Травень 26, 2015, 11:28:33 від Struk »

Offline тарас

• Hero Member
Вікторе, запускай реєстрацію!!!

Offline Андрій Чучко

• Administrator
Тема закрита.

Створено нову тему "Чемпіонат України 2015. Боржава":

http://paragliding.in.ua/index.php?topic=14122.0