Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: Чемпіонат України 2015 (попередні обговорення)  (Прочитано 17595 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
  • NOVA, PHI, FLOW, ADVANCE, Syride
Вже середина весни, а по ЧУ2015 повна тиша.
Наскільки мені відомо - за кордоном нічого ЧУшного та УКРОПного не планується. То що скажуть організатори на теренах неньки??? ukraine
http://dostavkausa.in.ua - доставка товарів із США та Європи
Параплани та спорядження NOVA, PHI, ADVANCE, FLOW, KOBO GPS(vario), Syride
e-mail: gradientpara(в)ua.fm +З8О5ОЗ1О4882

Offline Alexandr

• Full Member
  • Зарицкий Александр
Наскільки мені відомо - за кордоном нічого ЧУшного та УКРОПного не планується.

Хіба таке можливо? :)

Offline Михаил Родичев

• Full Member
Решили поупражняться в сарказме?  ;D пока слабоватенько..... Жги еще!

Offline paraban

• Hero Member
  • Saharovsky M
В продолжение темы о сарказме...

Неплохо бы было хотя бы раз в 10 лет чемп Украины внутри Украины проводить. В Карпатах например ukraine

Offline Alexandr

• Full Member
  • Зарицкий Александр
Это не сарказм, а нормальный вопрос, исходя из статистики места проведения ЧУ крайние года.

Offline Ozz

• Андрій Когут
  • Hero Member
  • SC Space
Тимбільше у нас тепер мінімум мінус 2 змагання. Мінус крим і мінус Карачун. А також курс валют х3.

Ну але я за ЧУ в Австралії або Підвденній Америці  ukraine

Offline Николай Соломко

• Sr. Member
Если точнее, то уже минус три этапа Кубка Украины.
O5O 159 2776
Ginger Cat Paragliders - парапланерное снаряжение

Offline Александр Хлебников

• любители лебёдки
Учитывая нынешюю стоимость выезда за границу, есть смысл рассмотреть родные просторы..
Для разнообразия, будет полезно?
Опять же Карпаты себя очень даже зарекомендовали.

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
  • NOVA, PHI, FLOW, ADVANCE, Syride
Хотілося б почути начальника транспортного цеха Президента/президіум/організаторів
http://dostavkausa.in.ua - доставка товарів із США та Європи
Параплани та спорядження NOVA, PHI, ADVANCE, FLOW, KOBO GPS(vario), Syride
e-mail: gradientpara(в)ua.fm +З8О5ОЗ1О4882

Offline duka dima

• Hero Member
  • Niviuk Artik 3
Решили поупражняться в сарказме?  ;D пока слабоватенько..... Жги еще!
Как такое:
Предлагаю провести в Крыму. Вроде "и дома", а вроде  - и "заграница".

Offline Василь

• Sr. Member
 Как такое:
Предлагаю провести в Крыму. Вроде "и дома", а вроде  - и "заграница".
[/quote]

:t0322.gif: Так чого заграниця КРИМНАШ!!!
Там, де закінчується земля, життя тільки розпочинається!
095 430 67 20

Offline Struk

• Sr. Member
Розмови з приводу ЧУ велися між членами Президії та окремими пілотами.
Позиція 1: Виходячи з того, що в Україні війна, складна економічна ситуація і є проблеми у пілотів, пов"язані з цими причинами,- ЧУ за кордоном цього року не проводити.
Позиція 2: З етичних міркувань ( під час війни проводити гучні спортивні міроприємства не зовсім етично, в Україні цього року скасовано багато спортивних змагань з інших видів спорту), а також по причині того, що при проведенні ЧУ в Україні не візьмуть участі іноземні учасники (будуть боятися приїхати) і тому рейтинг ЧУ буде низький (нижчий, ніж в попередні роки),- ЧУ на теренах України також не проводити. Або ж по ситуації визначитись з проведенням ЧУ в Україні в середині червня.
Позиція3 (організаторів Кубка Карпат): Провести ЧУ на Боржаві в першій половині серпня, Кубок Капат провести у короткому форматі 3-4 дні без тренувальних і резервних днів, але з правом переносу дати в залежності від погодних умов. Час проведення КК червень -середина липня. Забиваємо 2-3 дати по 3-4 дні і оголошуємо дату проведення за 3-5 днів до початку змагань, виходячи з погодних умов. Така схема вже давно практикується в світі. Другий наш варіант- замість КК проводити ЧУ, а КК цього року не проводити.
Якщо ж приймати перший варіант по Позиції 3, то з проведенням ЧУ і КК  потрібно визначитись і заявитись в ФАІ до кінця квітня (якщо ми намітимо першу дату КК на початку червня).
Щодо проведення ЧУ є побажання групи пілотів провести в терміни 2-9 серня, причому 2 серпня (неділя)- тренування, 3 серпня (понеділок)- перший змагальний день, 9 черпня- резервний день. Це для того, щоби ця група пілотів встигла приїхати з Македоніі з Поліш-опен прямо на Боржаву. Думаю, що це правильно.
Ми у Львові "ламаємо" голови, як мінімізувати видатки на змагання, розуміючи що з фінансами у пілотів скрутно.
Ось статті видатків на змагання:
1. Заявка в ФАІ (один стартовий внесок, але не меньше 20 євро)
2. Оплата лікаря на старті
3, Медикаменти для лікаря
4 Оплата рятувальників на горі
5 Оплата рятувальників з джипом внизу
6. Виїзд на підйомнику
7. Виїзд на гору авто
8. Підбір
9. Паті, пиво
10. Футболки
11 Кубки медалі
12 Призи
13 Стартовий сніданок
14 Оплата диспетчера по підбору
15 Оплата обліковця результатів (в межах стартового внеску)
16 Оплата організаторів 3-4 чол (в межах стартового внеску)
17 Канцелярські приладдя.
18 Видатки по організації до змагань (в основному вартість бензину, щоби об"їздити всі точки від яких потрібне погодження)
19 Плата за лендінг ( і таке є, платиться в сільраду)
Так від чого ви готові відмовитись?
Яку позицію щодо ЧУ ви приймаєте?
Чи є ще інші пропозиції?
Сподіваюсь на грунтовне обговорення

Offline Shine

• Hero Member
  • Світлана Белінська
З приводу мінімізації видатків я бачу наступне:

1. Безпека - найголовніше, тому лікарі та рятувальники - це святе.
2. Від пива, призів, стартових сніданків, думаю, можна відмовитись без усякої шкоди.
3. Я б і від машини нагору спокійно відмовилася. Крім організаторського УАЗа з дошками, лікарем тощо. Піднятись пішки корисно для здоров'я :) Але тут, думаю, мене закидаюють капцями :) Або можна зробити опит учасників поіменно, і організувати ту кількість машин, яку необхідно. І хто хоче їхати, просто заплатить більше.
4. Підбір, видатки на організацію, облік результатів - все має лишитися, що ж за змагання без підбору :))

Ідея з КК окремо від ЧУ подобається, якщо організатори мають наснагу організовувати 2 етапи замість одного. І так у нас цього року на 3 етапи КУ менше :(  Для мене КК вже кілька років поспіль  - головна подія року :) Якщо їх буде дві - я тільки за.
Живу!
www.a-world.in.ua - поехали с нами!

Offline Schultz

• любители лебёдки
  • Алексей Колесник
Цитувати
Хотілося б почути начальника транспортного цеха Президента/президіум/організаторів

А хотілося, так чому не подзвонив? Навіщо цей цирк? :)

Організаторів було і поки залишається тільки двоє. Ми збиралися в скайпі втрьох і обговорювали питання.
У той момент (та й зараз) "чорно / біло" можна було вирішити тільки одне - "не проводимо ЧУ цього року взагалі".
Таке рішення прийняти не вдалося. Вирішили "почекати, поміркувати, порадитись". Якщо до кінця квітня не надумаємо, зроблю як завжди :)

Позиція начальника транспортного цеха була і є незмінною. Якщо Президент / Президія / Організатори не знайшли консенсус, всі будуть вирішити пілоти.
Хочешь насмешить Бога - расскажи ему о своих планах...