Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: НЕПАЛ 2015  (Прочитано 42109 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Iraqez

• Sr. Member
  • Гуменюк Владимир
Re: НЕПАЛ 2015
« Reply #45 : Січень 24, 2015, 01:07:24 »
таке враження що в вашій державі не гинуть її захистники

Підтримую Стаха, і хочеться запитати, а може краще поїдете на Карачун політати, а різницю в квитках віддайте пораненим?
(096)013-45-28

Offline рома

• Jr. Member
« Reply #46 : Січень 24, 2015, 01:42:44 »
Не суди, щоб не бути осудженим!Хтось таку штуку написав. Якийсь мудрий "хлоп"порахував, що допомога нашим військовим зараз 40 гривень з кожного українця! Ноль!!!Але хтось допомагає останнім, а хтось... Якщо хлопці готові заплатити десятки тисяч гривень за екскурсію,значить готові.Робіть висновки паньство!

Offline Богдан Базюк

• любители лебёдки
  • NOVA, PHI, FLOW, ADVANCE, Syride
« Reply #47 : Січень 24, 2015, 18:39:26 »
Хтось мовчки допомагає, а хтось чужі гроші рахує... Може мені (і ще багатьом, котрі не пишуть "+" а тихенько щось роблять) звіт викласти?
Пояснюю - ейрарабія за квитки гроші не повертає, вони можуть або пропасти або можна використати їх для наступного бронювання.
Хлопці, ми так посремося між собою на порожньому місці :(
http://dostavkausa.in.ua - доставка товарів із США та Європи
Параплани та спорядження NOVA, PHI, ADVANCE, FLOW, KOBO GPS(vario), Syride
e-mail: gradientpara(в)ua.fm +З8О5ОЗ1О4882

Offline Денис Блохин

• Hero Member
  • Mystic 3
« Reply #48 : Січень 26, 2015, 21:32:53 »
Цитата: Iraqez link=topic=13354.msg134259#msg134259  date=1422054444

таке враження що в вашій державі не гинуть її захистники

Підтримую Стаха, і хочеться запитати, а може краще поїдете на Карачун політати, а різницю в квитках віддайте пораненим?
На карачуне не полетаешь. Тут другая авиация на наших высотах. Да и склон нихто не разминировал, а насыпали там много всякого. Так что пусть летают там где безопасно.
шелкотрафаретная печать на тканях, футболках.

Offline Iraqez

• Sr. Member
  • Гуменюк Владимир
« Reply #49 : Січень 27, 2015, 12:56:13 »
Да проблема на самом деле чуть в другом... Вот посмотри, меня уже второй раз мобилизовали, Стах знаю, постоянно что-то делает для того, чтоб те, кому уж пришлось там с оружием находится, выжил. А основная масса людей, ведет себя так, как-будто, это к ним не относится. Я не говорю только про парапланеристов, я говорю в общем. В стране война, а люди ведут себя так, как-будто это сейчас не у них в стране.. Это обидно. Да, есть отмазки - верхушки деребанят деньги, и так далее, это не моя война, это война капиталов, ну и еще много чего можно вспомнить, но блин, ребята, да налетаетесь вы, когда все это закончится, а пока-что, по максимуму, делать надо то, чтоб меньше наших людей гибло..
Меня летом упрекали, что мало на полеты ездил, так блин, те деньги, которые я мог тратить на полеты, после демобилизации, я вкладывал немного в другие мероприятия, которые отношу к разделу безопасность.. Безопасность наших парней на востоке.. Сейчас вот снова мобилизовали, и уже не деньгами вкладывать прийдется.. А смотришь, на своих сотрудников, знакомых, и так далее, люди так и продолжают жить жизнью той, довоенной...
    Так обычно происходит до первого погибшего знакомого.. Но если начать хоть что-то делать раньше, то возможно, и не прийдется хоронить друзей и близких.. Люди, да мобилизуйте свои ресурсы на выживание ваших же друзей и знакомых.. Кто-то купит правильные пластины в броник, кто-то поможет отремонтировать БТР, кто-то купит медицину.. А кто-то благодаря этому, вернется домой.. А Непал, Македония, Аргентина, и так далее, никуда не денутся.. Еще налетаемся все...
(096)013-45-28

Offline axel

• Hero Member
  • Антонюк Василь
« Reply #50 : Січень 27, 2015, 13:31:17 »
Напевне ця бесіда не для цієї теми,але вже як почали  :).
Думаю всі розуміють,що без людської допомоги ми вже б стали новоросією новогандонівкою.Але як кажеться не суди іншого і судимим не будеш.
Прпоную кожному почати мінятись з себе ... адже більшість з нас і далі використовують москальску мову,хоча ми Бендерівці і це не припустимо. ;) 
Swing Astral 7
0502904072

Мы научились летать в небе,как птицы.
Мы научились плавать под водой, как рыбы.
Осталось теперъ научиться жить на земле как люди.

Offline Iraqez

• Sr. Member
  • Гуменюк Владимир
« Reply #51 : Січень 27, 2015, 13:42:31 »
Василь, та справа не в мові )))) Знаю купу народу, які навіть слова українською не можуть сказати, а роблять для України більше, ніж деякі "патріоти" ))
(096)013-45-28

Offline FLYMAN62

• Full Member
« Reply #52 : Січень 27, 2015, 21:13:51 »
Ну я вам подкину! ))) " Встретились два Бендеровца в Москве! Один другому- Ну как ты тут?  - Да воюю. Вот вчера насрал им на Красной площади!!!  - И что морду не на били?- Нi так я по тихому у штаны! "  )))))

Offline Юрій Чечайлюк

• любители лебёдки
« Reply #53 : Січень 27, 2015, 21:26:36 »
Василь, та справа не в мові )))) Знаю купу народу, які навіть слова українською не можуть сказати, а роблять для України більше, ніж деякі "патріоти" ))

Знаю купу народу які замість того щоб зайнятись ділом сруться на форумах і міряються хто більше патріот ;-)
Українська маршрутна ліга
https://www.facebook.com/groups/ukrainexc

Offline FLYMAN62

• Full Member
« Reply #54 : Січень 27, 2015, 21:36:11 »
Да и я к тому же! Этих войнов "Кибирнетике- клавиатура" да на фронт ссука!  Что бы посмотрели ( присоеденились) на мальчишек 20 летних лежащих штабелями окоченевшими как дрова, с пустыми развороченными головами, а мозг рядом замёршей кучкой. Может и начнут понимать что что то здесь не так и почему люди хоть с какими то мозгами думают иначе чем они.!!!!  И вообще- люди собираются в дорогу, значит им так надо. Что вы ветку им всю за....ли?
« Останнє редагування: Січень 27, 2015, 21:42:56 від FLYMAN62 »

Offline alex4273

• Full Member
« Reply #55 : Січень 28, 2015, 12:34:05 »
Держи заработал.

Модератор-почему не потрешь сообщения не имеющие отношения к теме. политика и флуд в других ветках.

Offline FLYMAN62

• Full Member
« Reply #56 : Січень 28, 2015, 13:27:20 »
А , Саня, играет кровушка деда Винницкого полицая у тебя! Анекдот надеюсь понравился ))))

Offline Юрій Чечайлюк

• любители лебёдки
« Reply #57 : Січень 31, 2015, 15:05:14 »

Треба бути готовим:

Цитувати
З метою забезпечення переведення національної економіки на функціонування в умовах особливого періоду, мобілізаційного розгортання Збройних Сил України, інших військових формувань України та за результатами робочої зустрічі Президента України з членами Кабінету Міністрів України, головами обласних, Київської міської державних адміністрацій, яка відбулася 14 січня 2015 року, постановляю:

1. Кабінету Міністрів України невідкладно:
....2) опрацювати питання щодо законодавчого врегулювання порядку виїзду за кордон громадян України, які підлягають призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, та за результатами внести в установленому порядку відповідні пропозиції;
Українська маршрутна ліга
https://www.facebook.com/groups/ukrainexc

Offline mwm

• Hero Member
Вагове обладнання, сканера, та все для торгівлі!

Offline Віталій Бахтіаров

• Sr. Member
  • 063-740-46-79
« Reply #59 : Січень 31, 2015, 18:06:23 »
В Україні немає юридичних обмежень для виїзду за кордон військовозобов'язаних – Полторак
Отримувати спеціальні довідки на виїзд не потрібно
Юридичних обмежень при виїзді за кордон військовозобов'язаних немає, повідомив міністр оборони України Степан Полторак.
"Раніше це було передбачено законодавством, зараз такого законодавства немає .... Немає такої вимоги, що повинна бути якась довідка для виїзду за кордон", – сказав Полторак на брифінгу в суботу в Києві.

П,С; Думаю треба пробувати...

прагни дойти до мети, АЛЕ ЖИВИ сьогоднішнім ДНЕМ !!!