Поиск от Google

Андрій Чучко має всі повноваження як Адміністратор та модератор на цьому сайті.

Автор Тема: Польотна вага.  (Прочитано 13192 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
Польотна вага.
« : Квітень 20, 2016, 19:12:00 »
Доброго всім. Хочеться підняти тему ваги. В тому плані, що маю крило Флайт-Дизайна м-ку. Вилка 60-105. І я з цієї вилки вивалюсь.  По суті питання стоїть, або яким то чином худнути.Або преходити на вищу вилку. 100-120 ітд і тп.Питання в тому хто як рішаєце питання по вазі.Просто переходить , чи таки пробує впинутися в туж М-ку. Заранніше дякую за відповіді.

Просто крило чк на мене класне. Але не держить мене.Хватає на три чотири галси і, приходиться йти вниз. А ще не повністю екіпіровка вся.
Бажаючий літать.

Offline Kotov Roman

• Hero Member
Re: Польотна вага.
« Reply #1 : Квітень 20, 2016, 21:00:19 »
Какаято очень большая вилка аж 45 кг. в совремнных В-шках около 20кг в компетах до 5кг вилка доходит. Какой у вас взлётный вес сейчас? На матрасах с недогрузом летать не очень хорошо.

Offline jagger

• Sr. Member
  • Роговик Олександр
« Reply #2 : Квітень 20, 2016, 21:32:06 »
В перегрузі теж не добре, питання щодо сертифікації відпадає відразу. Після складування вихід буде жорсткий з більшим креном та більша втрата висоти. Одним словом літати бажано в льотні вилці
Air Design Rise-3

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
« Reply #3 : Квітень 20, 2016, 22:27:44 »
Какаято очень большая вилка аж 45 кг. в совремнных В-шках около 20кг в компетах до 5кг вилка доходит. Какой у вас взлётный вес сейчас? На матрасах с недогрузом летать не очень хорошо.
Ну не скажу на фото данні про крило. У мене посуті виходить  Підвіска=6кг,взуття=1кг,шлем не міряв хай пів кіла. Я важу = 95 кг. Щей думаю вага крила кіл 5-ть.
Разом виходить 95+6+1+5+0.5=107.5кг . Вилажу 2.5 кг за вилку. От і думаю що робить!!!!!!
Чи пробувать зганять кіл зо три, чи переходить на Л-ьку више вилкою. Десь 100-120. Якось так.

П.С. От як би найти Л-ьку цієї ж фірми то було б просто шикарно.
« Останнє редагування: Квітень 20, 2016, 22:34:23 від Карпуха »
Бажаючий літать.

Offline Flying Dutchman

• Hero Member
  • Слава
« Reply #4 : Квітень 20, 2016, 22:30:18 »
Спробуй знайти мануал (документацію) виробника на своє крило. Кожен виробник на кожну свою модель дає певні рекомендації щодо бажаної повної стартової ваги для комфортних польотів. Наприклад, Озон рекомендує на Баззі літати в першій половині вагового діапазону, а на Дельті - в другій. При цьому Базз більш навчальне крило, і навантаження по низу діапазону робить його безпечнішим, неквапливим, більш зрозумілим для початківця. А завантаживши Дельту по верху отримаєш більшу стабільність (більшу як для Дельти, а не в порівнянні з іншими крилами), але і більш різкі реакції крила. Якщо твоє крило навчальне, то з моєї точки зору, краще завантажувати його по низу і літати в "свою", не агресивну погоду. А далі видно буде...
Ударим сross-country flying по бездорожью, разгельдяйству и бюрократизму!
Крізь терміки до зірок!

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
« Reply #5 : Квітень 20, 2016, 22:42:59 »
Якщо твоє крило навчальне, то з моєї точки зору, краще завантажувати його по низу і літати в "свою", не агресивну погоду. А далі видно буде...
Пробував я з виробником звязуватись. Але поки що тиша. Ніякої відповіді. Крило наскільки на Ходосі дивились.То вроді як 2-ка. Як правило в свою погоду й літаю. Анемометром вимірюю, і біль як в 5.5 - 6 м/с не лізу. По троху пробую під наглядом більш досвідченних, хто має бажання возитись зі мною.  Лізу в динамік. І от тут проявилось що приходится на ньому тертись практично під горою. І то хватає на три чотири галси, або роблю якусь помилку. дальше відхожу від гори (побоююсь трохи) і все . Приходиться йти вниз на посадку. І знову дертись на гору. Хочеться більш літать.
Влізти в першу половину вики!!!! чесно кажучи поки що не бачу як. може підвіску полеше взять , чи ще шо , не знаю.
Бажаючий літать.

Offline Андрій Чучко

• Administrator

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
« Reply #7 : Квітень 20, 2016, 22:53:36 »
Велике дякую.Де ви їх находите. ::) :) :)
наскільки я розібрався. То виходить рекомендують 90кг.. Блін.
Бажаючий літать.

Offline dimatrek

• Hero Member
« Reply #8 : Квітень 20, 2016, 23:45:27 »
Замість додавати до купи що скільки важить, краще встати на вагу. Може бути реально ще більше.

Offline Карпуха

• Вовчик
  • Hero Member
  • Skywalk Chili 2
« Reply #9 : Квітень 20, 2016, 23:48:14 »
Попробую зважитись повністю. Хотя вже не радує. Зовсім не хотів би разлучатися з цим крилом.
Бажаючий літать.

Offline dimatrek

• Hero Member
« Reply #10 : Квітень 21, 2016, 00:04:23 »
Крило початкового рівня з перегрузом 5 кг - не критично, не бійся, зважся, хоть будеш знати.

Offline siriuzzz

• Hero Member
« Reply #11 : Квітень 21, 2016, 00:05:06 »
Карпуха, при перегрузі в 2,5кг (вилка 80-105), проблема з короткими польотами в динаміку точно не в крилі.

Offline dimatrek

• Hero Member
« Reply #12 : Квітень 21, 2016, 00:44:04 »
Карпуха, при перегрузі в 2,5кг (вилка 80-105), проблема з короткими польотами в динаміку точно не в крилі.
Точніше проблема не в перегрузі ;) Скоріш за все в досвіді. Хоча може бути в крилі якщо дується, але ти вроді писав що крило в хорошому стані. Ще попереду сезон, попрактикуєшся і буде ок

Offline Николай Гаврилюк

• Ozone Zeno - Gin Carrera - Skywalk Chili 3 - SC Discovery 4
  • Sr. Member
« Reply #13 : Квітень 21, 2016, 07:47:00 »
Летал с перегрузом в 10 кг :)
70 км маршруты получались. хотя на 10 кг эфект что крыло сыпется был более заметен (но не критично)
Потом похудел на 10 кг и теперь все ок.
Есть Вариант еще купить легче подвеску и подобрать одежду

Offline Jnets

• Hero Member
  • Дмитрий Меленевский
« Reply #14 : Квітень 21, 2016, 08:12:05 »
Такой перегруз  не критичен. Проблема "недержания"  в другом.
Следите за знаками!