Поиск от Google

Фонд взаємодопомоги пілотів!!!
Голова Фонду Сергей Сергеев (Київ), тел. +380505250259
https://paragliding.in.ua/index.php?topic=542.0 та http://www.nebo-forum.kiev.ua/viewforum.php?f=20

Голосування

Який формат Загальних Зборів ФПУ Ви підтримуєте?

реальна зустріч людей
34 (38.2%)
віртуальна конференція
29 (32.6%)
будь-яка форма
25 (28.1%)
збори взагалі не потрібні
1 (1.1%)
ме ні по фі гу
0 (0%)

Всього голосів: 87

Голосування закінчилося: Березень 12, 2013, 12:06:01

Автор Тема: Загальні Збори  (Прочитано 108110 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ТСП

• Sr. Member
  • С.Тюлькин
Re: Загальні Збори
« Reply #195 : Квітень 01, 2013, 16:50:21 »
АМИНЬ!

Offline Ozz

• Андрій Когут
  • Hero Member
  • SC Space
« Reply #196 : Квітень 01, 2013, 18:08:44 »
О капец!
Коли писав ще не знав і не бачив http://paragliding.in.ua/index.php?action=dlattach;topic=10528.0;attach=22057

До цієї миті навіть подумати не міг що в тусовці парапланеристів таке можливо...  :suicide:

Хочеться вірити що керівництво федерації стоїть осторонь подібних речей і це просто витівки декількох непорядних людей...

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #197 : Квітень 01, 2013, 18:51:11 »
Ozz, браво, вы порядный, а  вы , как порядный, хоть потрудились прочитать КРАЙНИЕ ДВЕ ФРАЗЫ из вашей ссылочки?

" Это мое личное видение ситуации, возможно я утрирую, возможно я неправ.
Решение принимать вам"

"До цієї миті навіть подумати не міг що в тусовці парапланеристів таке можливо...  :suicide:"

Вас удивило или оскорбило, что людям предлагают САМИМ принимать решение? Непривычно?

Offline GO!

• любители лебёдки
  • Летай с размахом!
« Reply #198 : Квітень 01, 2013, 19:02:33 »
Сань, не парься :)
Все знают, что ты парень горячий!
Просто благодаря тебе теперь понятно как формируется большинство. ;D

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #199 : Квітень 01, 2013, 19:24:21 »
Олежка, а я и не парюсь-это мы сейчас так в сети общаемся, такой нонче стандарт, да?
Может ты мне объяснишь, как формируется большинство?
А то выходит, благодаря мне всем все понятно, а только мне нет...
Вы постоянно намекаете на фальсификацию.
Так назовите фамилию подонка -фальсификатора(надеюсь, ты не меня имеешь в виду?-у меня алиби-я был в пути за границу-как раз в заносах ;D) -вместе и осудим.

Offline siriuzzz

• Hero Member
« Reply #200 : Квітень 01, 2013, 19:31:41 »
свої думки обговорив по телефону з Чучком, Федаком, Стахом за що їм дякую.
сподіваюсь, в інших вистачить сміливості прибрати за собою.

дякую усім за шоу  ;D

Offline Андрей Пискарев

• Hero Member
« Reply #201 : Квітень 01, 2013, 19:42:14 »
Возвращают деньги за неразыгранные!!! ВОЗВРАЩАЮТ! Словенский WinterCup переносили уже из-за плохой погоды, а теперь организатор Гашпер Превц (Gasper Prevc) официально сообщил, что возвращает деньги. Потому что нет погоды и нет возможности разыграть.

Есть на свете благородство и честность. https://www.facebook.com/ParaglidingWinterCup

Снова жить охота. :p0504.gif:

Offline SKYCLUB

• Hero Member
  • Александр Федак
« Reply #202 : Квітень 01, 2013, 19:48:40 »
Дима, спасибо за труды pivasik
Я готов за собой убрать и не поддерживать эту тему-ЧУ, сборы- выборы, КК и им подобные темы в дальнейшем.
Кто еще готов?

Offline Ozz

• Андрій Когут
  • Hero Member
  • SC Space
« Reply #203 : Квітень 01, 2013, 20:08:59 »
Ок, я спробую пояснити що саме вважаю непорядним:
1. Відкрито агітувати інших людей делегувати свої голоси. Добре що у вас є авторитет але спекулювати цим мабуть не варто. Приймати рішення за інших людей як і прямо впливати на їх вибір негоже.
2. Как "депутаты-регионалы" - ну ппц. Хоч все названо своїми іменами
3. Ви називаєте організаторів Кубка Карпат - "опонєнтами", їх давить жаба, вони чогось там нє могут. Я не розумію до чого вони тут взагалі? На моїй пам"яті ЧУ провели спільно з КК один раз і то майже спонтанно через те що тодішнє керівництво федерації не спромоглося достойно і вчасно організувати ЧУ. Організатори КК викручувались як могли і викрутиись. І наскільки я особисто пам"ятаю плювались і казали що так справи робити не можна! З одного боку ви тут всім зізнаєтесь в любві а самі втіхаря пишете отаке... хіба ж це порядно?
4. Пишете про водку замість польотів... Навіщо? Принизити людей? Як організаторів так і учасників? Типу на ЧУ забугор їздять пацанячі пацани а на КК алкоголіки? І взагалі до вміння організаторів КК організувати дозвілля пілотів (чи є польоти чи їх нема) якась дивна зависть і злорадство. Так! там весело, там є атмосфера, там цікаво як пілотам так і їх сім'ям чи просто людям, які опинилися поруч, хіба це погано?

5. Ну про осідання грошей в карманах тут взагалі непонятно. Звучить зловісно, але якби ви називали імена то виглядало б смішно. Наприклад: гроші осідають в кишенях Струка чи Кузьмича чи Чучка чи упаси Аллах Сніцарука  ::) Думаю будь-яка особа, яка знає цих людей, розсміялася б вам в обличчя. Дай боже щоб я за життя добився і половини того що ці люди досягли в бізнесі чи науці. І повірте парапланеризм для них точно не бізнес! Я не бачив оголошень на сайті клубу чи КК про платні навчання, платні покатушки, платні SIV-курси, продаж спорядження   і будь-які платні послуги. Натомість враження що у "опонентів опонентів" парапланеризм - це бізнес! Я не знаходив в неті срачів на форумах де б фігурували "опоненти" про те що комусь не надали платні послуги по покатушкам, комусь затримали спорядження, хтось скопіював чужі розробки під власною маркою, перепродав і т.д. Ви ж намагаєтесь переконати що успішні бізнесмени поза спортом намагаються зробити бізнес на парапланеристах? І знаєте - делегувати голоси теж ніхто не закликав. Хоча авторитету у Струка як спортсмена більше ніж у десятьох Федаків і Перевалових разом взятих. Мабуть просте українське слово "порядність" ще має якусь вагу?
З одного боку пара-бізнесмени, які не їздять на укр. змагання, з іншого пара-не-бізнесмени які їздять і на укр. змагання і на всі інші за кордон. Так хто чий рівень піднімає? Може шоб піклуватися про рівень укр. спортсменів треба спершу ним бути самому? А не дядьком який проживає на території україни а всі свої сили і таланти спрямовує на діяльнісь за кордоном, обслуговуючи закордонних "супер-рейтингових-перців"??? В угоду їм і честь і хвалу собі любимому.

6. На КК часто дожди.... Це мантра яку повторюють тількі ті хто на КК ніразу не були. Так 2012 були сплошні дожді. А 4 роки до того? по 6-7 льотних днів? Я сам заплатив внесок і 8 днів просидів під дощем в палатці. І не жалкую ні секунди. може це я такий пофігіст а може організатори зробили все для того щоб я як пілот ні на хвилину не впадав в депресію чи жалкував про відсутність погоди. На всі мої запитання щодо внесків мені дали вичерпну відповідь, крім того всі хто заплатив внесок в 2012 будуть мати значну знижку при реєстрації 2013. Мені цього достатньо - може комусь ні...

7. Перевалов... о так. Мабуть немає парапланериста який не чув це призвіще. Що значить забрать у Перевалова? А хто дав? (щоб забирати). 100500 разів всі в один голос повторюють що ніхто його заслуг перед спортом не применшує. А вот про підняття рівня українських спортсменів це перебор. Ті у кого є бабло поїздити по європейських змаганнях ітак поїдуть і піднімуть свій рівень. Сніцарук спитав Перевалова на конференції - шо це за ЧУ де 24 укр. пілота. Відповіді не було. То може ми піднімаємо рівень європейських пілотів і рівень організаторів? Пропозицію проводити 1 раз на 3 роки Чу в Україні - і ту відкидають. Бо навіть цього не хочуть втрачати. Якись надто бізнесовий підхід до справи і точно не з позиції підняття українського парапланеризму і рівня укр. пілотів.

Класні 2 останні строчки фрази ссилочкі. Але виглядає так - я тут нагадив, а ви принюхайтесь - воно ж зовсім не смердить!

Offline Searcher

• Любители лебёдки
  • Full Member
  • Євгеній Авраменко
« Reply #204 : Квітень 01, 2013, 20:48:05 »
Уважаемые  Господа!!!!!!!!!! Прошу меня великодушно простить, что прерываю ВАШ междусобойчик!!!!!!!!!!!! Не могли бы ВЫ выяснять отношения где нибудь в личках, не выставляя на всеобщее обозрение обгаженое нижнее бельё. Заглянув на эту ветку, не хочется уже ни ОБЩИХ СОБРАНИЙ, ни ФПУ, ни ПРЕЗИДИУМОВ, НИЧЕГО!!!!!!!!!!! Хочется уйти в глубокое подполье, в партизаны и просто летать в своё удовольствие, даже не догадываясь о существовании вышеупомянутых структур!!!!!!!!! :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa: :blyaaaaa:

Offline Сергій Прокопенко

• Сергей Прокопенко
  • Administrator
  • wings
« Reply #205 : Квітень 01, 2013, 21:32:09 »
Женя, полгода назад (даже больше уже) Перевалов, вице-президент по спорту, сфальсифицировал результаты ЧУ в Македонии для Национальной Лиги - в результате два протеста от пилотов (могло быть больше), скандалы, уничтожение Лиги, наши пилоты не поехали на этап Кубка Мира, наши пилоты не поехали в Бразилию, рейтинг страны стремительно катится вниз (я понимаю что многим или даже большинству это безразлично, но примите к сведению) - и не смотря на это, люди, посещающие форум каждый день, об этом НЕ ЗНАЮТ. 

Пусть уж повисит тема, просто как источник информации.
« Останнє редагування: Квітень 01, 2013, 21:38:25 від serge »
http://paragliding.in.ua предлагает снаряжение AEROS - AXIS - UP Paragliding - SOL Paragliders - Woody Valley - AVA Sport - Icaro - NIVIUK - Sky Country - Brauniger Gmbh - +380675004377

Offline Pet_er

• Sr. Member
  • Peter
« Reply #206 : Квітень 01, 2013, 22:18:13 »
Searcher!
Вы  такой хороший и приглаженный. Читайте и делайте выводы. А быть третейским судьёй, это как в Библии : Но, как ты тепл, а не горяч и не холоден, то извергну тебя из уст Моих". Поэтому надо принимать какую либо сторону! Понятно написал?
Многие имеют одно видение, но выражаются в своём стиле. Это  понятно- сколько людей столько и мнений. Поэтому хочется одних терминов для данной темы.  Я за проведение ЧУ в лучшем для пилотов месте, Будь-то "Тридевятое... Царство"! Если, кто против , то спросите просто каждого пилота и вы увидите, что ответов против не будет. Поэтому ЧУ только в лучшем полётном месте и с лучшими пилотами Мира!

Serge!
Я полностью тебя поддерживаю и полагаю, что защищать честь Украины должны сильнейшие  пилоты, а не рейтинговые-  подтасованные лже-пилоты.
« Останнє редагування: Квітень 01, 2013, 22:26:12 від Pet »

Offline Kotov Roman

• Hero Member
« Reply #207 : Квітень 01, 2013, 22:27:52 »
Поэтому ЧУ только в лучшем полётном месте и с лучшими пилотами Мира! -на ЧУ в тридевятом  царстве присутствие украинских пилотов, организаторами приветствуется,но их наличие не обязательно. ;D

Offline Pet_er

• Sr. Member
  • Peter
« Reply #208 : Квітень 01, 2013, 22:29:20 »
Роман! Значит надо избрать достойный  президиум ФПУ, чтобы участие украинских пилотов  состоялось.

Offline Сергій Прокопенко

• Сергей Прокопенко
  • Administrator
  • wings
« Reply #209 : Квітень 01, 2013, 22:34:09 »
Пётр весь не нужно, двоих будет достаточно, самого главного "спортсмена" и того, который самодостаточный, со "своим собственным мненеием".
http://paragliding.in.ua предлагает снаряжение AEROS - AXIS - UP Paragliding - SOL Paragliders - Woody Valley - AVA Sport - Icaro - NIVIUK - Sky Country - Brauniger Gmbh - +380675004377