Общее > Федерация для парапланеристов
XI - VINNITSA OPEN 2021
Sergiy Gurnitskiy:
Результати та треки в архівах.
Bars:
Всім привіт! Хочу поділитися своїми враженнями від користування приладами (трекерами) флаймастер на Чемпіонаті Вінницької області.
Система-чемодан,кейс з десятьма трекерами був наданий Федерацією парапланерного спорту України організаторам для випробування,обкатки так би мовити в польових умовах. Пройшов день поки Гурницький Сергій розібрався з цим девайсом ,як виявилося нічого складного покроково, згідно інструкції -це робиться без проблем. Трекери були вручені учасникам,присвоєні номери і прізвища ,щоб було зручно відслідковувати місце знаходження,польоту і врешті посадку учасника змагань. Хоча - ця штука не нова в парапланерному спорті нею вже користуються не перший рік,але для нас це було вперше і досить таки цікаво і корисно. Крім відслідковування пілотів в повітрі системи значно полегшує підбір.Чому? Флаймастер працює незалежно від мобільного звязку як-то групи створені в Вацап на час проведення тих чи інших змагань і точно передає місце перебування .Організатору проектуючи місце посадки пілота на місцевість краще зоорінтуватися при пошуку . І сама класна функція-це кнопка АЛАРМ в разі критичної ситуації ,невдалого приземлення,травми, будь-якої неприємної ситуації -це полегшить набагато долю всім ,скоротить час до надання необхідної допомоги. Також - це оперативний підрахунок результатів безпосередньо з трекера. Висновок - започаткована справа потрібна,необхідна при проведенні масових заходів ,як-то змагань, звертаюсь до Федерації з пропозицією придбати більшу кількість трекерів,щоб мати можливість забезпечити всіх учасників майбутніх змагань.
Мирошник Виталий:
--- Цитувати --- Флаймастер працює незалежно від мобільного звязку
--- End quote ---
Как это?? В треккере стоит сим-карта и данные на сервер он передает через мобильную сеть, а вовсе не через спутник.
Bars:
Можливо.В девайсах я не особливий знаток. Можете і виправити мене.
Ozz:
--- Цитувати ---Как это?? В треккере стоит сим-карта и данные на сервер он передает через мобильную сеть, а вовсе не через спутник.
--- End quote ---
???
а ми вже повірили, ще це якись чудо-девайс :blyaaaaa: ;D
тобто там де немає мобільного покриття - та кнопка "SOS" нідочого?
Навігація
Go to full version