0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Якщо знайдеться той хто буде готувати інфу і т.д
Якщо знайдеться той хто буде готувати інфу і т.д , то для чого тоді оганізація і чим взагалі вона має займатись
В чому проблєма?
Насправді це не так важко, як здається.Організатори змагань самі дадуть інфу про свою роботу - бо для них це важливо - і ця інфа сама по собі накопичується в процесі організації.Спортсмени що виступають за кордоном - самі постять звіти в себе на сторінках. Цю інформацію можн аопрацьовувати.Чи навіть банально репостити на сторінку федерації. Не всі ж є у всіх в друзях - а так всі звіти будуть стікатися на одну сторінку.І саме головне - для всяких мерів Тернополя - буде видно що спорт існує і він серйозний.Myko ти згідний?
Ти розмістив новину про Тернопіль - і потім захламив її купою непотребу - ось в чому.
Коли Федерація зможе собі дозволити найняти СММщиків і замовляти їм пости
Для когось непотріб, а для когось корисно або цікаво. Чого приміряєш всьо на себе?
Мені понятно, пацани)) Всі проблєми до цього і зараз - це через Федерацію) А тепер спорт ляже повністью із-за сторінки
Я так понял, что инициатива у нас как в армии (страницу я не веду, но мне она нравится)
так вот если все пожелания в страницу впихнуть, то она просто может стать слишком нудной.