0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Перевалов такий-сякий. Чому за кордоном національні змагання? Ми хочемо позмагатись, а грошей поїхати немає.Якщо спортсмен - гроші знайдеш. Просто позмагатись - потрібні кубки. Фізкультуру зі спортом не плутайте.Яка тепер якісна різниця між КК і ЧУ?ФПУ таке-сяке. Що конкретно хочете від ФПУ?Мені від ФПУ потрібна карта. Все.Прогноз дивлюсь сам, компанію шукаю сам, потоки кручу без ФПУ.В особистих розмовах чую аргумент "ФПУ не показали кошторис, а там не все так просто".Блін, так мені і кошторис ЧУ, і КК ніхто не показував. (Може вони є, я й не шукав.)Всі щось хочуть. Що?Андрій, маєш бачення ФПУ? Є бізнес-план? Озвуч. Врешті-решт, зроби ФУП (Федерацію Українських Парапланеристів). В мене вимога проста. Задовольниш - стану учасником ФУПу. Роблять люди сторінку. Вони погані з якої причини: бо роблять вони, а не ви? бо не погодили з сотнею активно-пасивних пілотів? Резюме: без попиту не буде пропозиції і не потрібно мішати особисте з колективним.
Перевалов такий-сякий. Чому за кордоном національні змагання? Ми хочемо позмагатись, а грошей поїхати немає.Якщо спортсмен - гроші знайдеш. Просто позмагатись - потрібні кубки. Фізкультуру зі спортом не плутайте.
Яка тепер якісна різниця між КК і ЧУ?
ФПУ таке-сяке. Що конкретно хочете від ФПУ?
Мені від ФПУ потрібна карта. Все.
Прогноз дивлюсь сам, компанію шукаю сам, потоки кручу без ФПУ.
В особистих розмовах чую аргумент "ФПУ не показали кошторис, а там не все так просто".Блін, так мені і кошторис ЧУ, і КК ніхто не показував. (Може вони є, я й не шукав.)
Всі щось хочуть. Що?Андрій, маєш бачення ФПУ? Є бізнес-план? Озвуч.
Врешті-решт, зроби ФУП (Федерацію Українських Парапланеристів). В мене вимога проста. Задовольниш - стану учасником ФУПу.
Роблять люди сторінку. Вони погані з якої причини: бо роблять вони, а не ви? бо не погодили з сотнею активно-пасивних пілотів?
Резюме: без попиту не буде пропозиції і не потрібно мішати особисте з колективним.
Вот прям підписуюсь під кожним словом!
Мене у всій цій історії цікавить одне просте питання: якшо всі знають, як робити - чого ніхто досі нічого не зробив?
Друзі, товчете воду в ступі.
Андрій, а чого ти себе відокревлюєш від Федерації?
По сайту:Сайт треба - хоч ти вбийся. Якшо більше немає кому і ФПУ дає зелене світло - я можу зробити сайт. Від початку до кінця під ключ. Принаймі не гірше ніж в ракетчиків - це точно.На трьох мовах. Просити від ФПУ ТЗ і контент мабуть справа марна. Ну ок challenge accepted Зроблю тестовий - покажу - сподобається запустимо.Щоб не казали що ми товчем воду в ступі і займаємось демагогією.Так норм?
Щоб якийсь напр мер Тернополя зайшов - глянув і подумав - так дійсно серйозні чуваки, сприяю їх організації. Наразі ефект зворотній.