0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Серж, переадресацию поменяй с База полетов
Так, дійсно, не все виявилося так просто як я думав. Насправді потрібен потужний хостінг з великим дисковим об"ємом (8-10 Гб) і роботи там немало. Архіви нашого Леонардо знаходяться у мене (і, напевно, у Прокопенка залишились), якщо знайдеться бажаючий ентузіаст - будьласка.
Я думаю всі бази польотів і онлайн змагання базуються на системі леонардо
Дивно що під таку базу треба 8-10 гб місця. Враження що там ще купа резервних копій, лівих таблиць і просто купа сміття.
хостинг есть там около 30Гб (мой товарищ держит, что есть плюсом, так как у меня есть рут и это не в техподдержку тикеты писать, все намного быстрее.) Доступность норм, сам для своих нужд использую хостинг. Но стоит это дело 50 грн в мес(нужно будет еще уточнить) итого нужно хотя бы 600 грн за год. Если найдем способы и, главное, желающих помочь в оплате, то я готов помочь в переносе.
Цитата: mr.jay від Квітень 18, 2015, 15:52:56хостинг есть там около 30Гб (мой товарищ держит, что есть плюсом, так как у меня есть рут и это не в техподдержку тикеты писать, все намного быстрее.) Доступность норм, сам для своих нужд использую хостинг. Но стоит это дело 50 грн в мес(нужно будет еще уточнить) итого нужно хотя бы 600 грн за год. Если найдем способы и, главное, желающих помочь в оплате, то я готов помочь в переносе. А чого так дорого, мабуть є дешевші варіанти, не знаю по якості, але як варіант http://www.ho.ua/pay.html